OM NETTBUTIKKEN

Om oss

Kokkens.no AS er en matlagingsbedrift som holder til i Surnadal på Indre Nordmøre. Vi startet opp i begynnelsen av 2020, og solgte da vår mat kun gjennom nettbutikken. Siden 01.05.20 har vi også drevet Kokkens spiseri – vår kafeteria. Den finner du i sentrum av Surnadal, i 2. etg. over Coop Extra.

På kjøkkenet på spiseriet lager vi nå mat både til kafeen og til nettbutikken. Du kan kjøpe maten og spise den i vårt trivelige og lyse lokale med god utsikt mot både dal og fjell, eller ta den med hjem. Hvis du ønsker å sitte i ro og mak og se hva du har lyst på, kan du gå inn på nettbutikken kokkens.no. Der finner du baguetter, salater, smørbrød m.m. Velg det du vil ha, og betal med vipps, kort eller få faktura. Maten blir da laget til avtalt tid – og så er det bare å stikke innom og hente den. Den blir plassert i lett tilgjengelige kjøleskap slik at du kan hente den selv. Enklere blir det ikke! Du slipper kø, og det er trygt og raskt.

Utvalget vårt inkluderer mat til personer med matallergier eller spesielle behov. For bedrifter spesialsyr vi løsninger, enten dere ønsker faste lunsjleveringer eller møte- og konferansemat. Det aller meste av maten lager vi helt fra bunnen av. Vi har fokus på å levere mat av god kvalitet, og velger i størst mulig grad lokale leverandører.

Vi håper du finner noe som frister. Tilbakemeldinger i form av ros eller ris, tips og ønsker mht. utvalg m.m. mottas med takk. Vi treffes via chat på Messenger, på post@kokkens.no, eller på telefon 414 09 100.

Våre åpningstider er 10:00 – 18:00 mandag til fredag og 10:00 - 16:00 på lørdag. Søndag stengt.

Hilsen oss på Kokkens spiseri/kokkens.no

 

 

Våre personvernregler, kjøpsbetingelser m.m. finner du nederst på denne nettsiden.